Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Aannemer Eelde

AABS Bouw- en Timmerbedrijf heeft een goede naam als aannemer in Eelde en omgeving. AABS is een gerenommeerde aannemer in Eelde en daarbuiten en werkt met betrouwbaar personeel maar ook met betrouwbare onderaannemers.

Als aannemer in Eelde en andere plaatsen in Noord-Drenthe en Groningen kan AABS Bouw- en Timmerbedrijf een bouwtraject van het begin tot het eind helemaal tot in de puntjes verzorgen. Wij hebben goede connecties met bijvoorbeeld architecten, maar ook met onder andere loodgieters en dakdekkers. Zo kunnen wij als aannemer in Eelde en omgeving nauwe contacten onderhouden met al onze onderaannemers, zodat de bouw geen vertragingen oploopt en het project in de juiste periode gebouwd zal worden.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf kan u als aannemer in Eelde en in de nabije omgeving goed van dienst zijn. Op onze website staan bijvoorbeeld al een aantal tips waar u om moet denken als u iets wil laten bouwen of -verbouwen.

Als aannemer in Eelde in aanbouw

Op onze website staat tevens wat AABS Bouw- en Timmerbedrijf als aannemer in Eelde en daarbuiten op het moment in aanbouw heeft. Zo kunt u aan de hand van fotomateriaal bekijken dat wij als aannemer in Eelde en omgeving gedegen werk leveren.

Voor een aannemer in Eelde of in de omgeving kunt u contact opnemen met AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij kunnen met u het te bouwen object bespreken en een offerte uitbrengen. Als aannemer in Eelde, de rest van Noord-Drenthe en Groningen, hebben wij 10 personen in dienst. Daarnaast werken wij veel met betrouwbare onderaannemers. Daar wij graag voor kwaliteit en persoonlijke benadering staan, proberen we er dan ook bewust voor niet te groot te worden. Daardoor kunt u beschikken over een aannemer in Eelde of daarbuiten die werkt met korte lijnen, persoonlijk contact, een grote flexibiliteit en natuurlijk een betrouwbaar advies.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf werkt graag voor u als aannemer in Eelde of in de nabije omgeving; voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland