Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Aannemer Groningen

Als u een aannemer in Groningen nodig hebt, klop dan eens aan bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf. AABS is gevestigd in Tynaarlo én in Zuidlaren, net onder de stad Groningen. AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een echt allround bouwbedrijf. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan in alle fases van het bouwproces.

Als aannemer in Groningen en Drenthe kiest AABS er bewust voor niet te groot te worden, wat voor u als opdrachtgever veel voordelen oplevert. U kunt dan denken aan korte lijnen, altijd persoonlijk contact, een grote flexibiliteit en natuurlijk een betrouwbaar advies.

Als aannemer in Groningen en Drenthe werkt AABS Bouw- en Timmerbedrijf voornamelijk in de kop van Drenthe tot aan de stad Groningen. Al onze onderaannemers komen ook uit deze buurt, en kennen, net zoals wij, de wensen van de klanten uit deze omgeving als geen ander.

Aannemersbedrijf zowel in Groningen als Drenthe

AABS Bouw- en Timmerbedrijf werkt als aannemer in Groningen en in Drenthe zowel in de nieuwbouw als in renovatie of verbouw. Ook zijn wij gespecialiseerd in utiliteitsbouw, zoals winkels, garages, kantoren, enz.

Ook voor de wat kleinere klussen kunt u heel goed bij AABS terecht, zoals het maken en plaatsen van trappen en dakkapellen en de verkoop- en afhanging van deuren.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf zorgt als aannemer in Groningen en Drenthe perfect voor uw gehele bouwproject; vanaf de bouwtekening tot aan de oplevering. U kunt altijd met ons contact opnemen om eens met ons over uw bouwproject te praten, maar langskomen mag natuurlijk ook. Op ons kantoor in Tynaarlo kunnen we u ook allerlei voorbeelden laten zien van bouwmaterialen, zoals verschillende steensoorten, dakpannen, kozijnen, enz.
We kunnen desgewenst ook voor u een offerte op maat maken, zodat u weet waar u aan toe bent met uw bouwproject. Met aannemer in Groningen en in Drenthe AABS kunt u werkelijk alle kanten op!

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is als aannemer in Groningen of in Drenthe een goede keus voor uw bouwproject!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland