Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Aannemer Tynaarlo

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een aannemer in Tynaarlo waar u voor uw gehele bouwtraject terecht kan. AABS zorgt voor het te bouwen object vanaf de bouwtekening tot aan de afwerking van het gebouw. Door onze nauwe contacten met zowel architecten als dakdekkers, loodgieters en dergelijke, kunnen wij uw bouwproject volledig verzorgen.

Daarnaast kiezen wij als aannemer in Tynaarlo er bewust voor om niet te groot te worden, momenteel zijn we met 10 man. Dat levert u als opdrachtgever verschillende voordelen op: de lijnen blijven kort, er is altijd persoonlijk contact, er is een grote flexibiliteit en u krijgt betrouwbaar advies.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is als aannemer in Tynaarlo actief op verschillende vlakken van het bouwgebied, namelijk: nieuwbouw, verbouw, onderhoud, utiliteitsbouw, kozijnen, deuren en dakkapellen. Een echt allround bedrijf dus!

Als u een aannemer zoekt in Tynaarlo of in het overige deel van Noord-Drenthe of in Groningen, helpen wij u graag. Wij kunnen u natuurlijk een passende offerte maken, maar u kunt ook eerst bij ons langskomen voor een inleidend gesprek. In ons kantoor hebben we ook de nodige voorbeelden van steensoorten, dakpannen, kozijnen, enz.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf als aannemer in Tynaarlo bedienen wij veelal het gebied van Noord-Drenthe tot de stad Groningen; in dit gebied hebben we ook onze vast onderaannemers. Op die manier staan we zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij onze klanten. We zijn u graag van dienst!

Als aannemer in Tynaarlo zijn wij aangesloten bij de NVBU,  de Noordelijke Vereniging Burgerlijke- en Utiliteitsbouw. Daarnaast zijn wij een Erkend Leerbedrijf. AABS aannemer in Tynaarlo heeft ook in Zuidlaren een nevenvestiging. We zitten dus altijd wel bij u in de buurt!

AABS Bouw- en Timmerbedrijf heeft als aannemer in Tynaarlo de kwaliteit hoog in het vaandel staan als allround bouwbedrijf.

Mocht u vragen hebben, een verbouwing willen bespreken of een offerte aan willen vragen, neem gerust contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf, de aannemer uit Tynaarlo en Zuidlaren.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland