Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Aannemer Zuidlaren

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is dé aannemer in Zuidlaren voor al uw nieuwbouw, verbouwingen of renovaties. AABS Bouw- en Timmerbedrijf kan als aannemer in Zuidlaren naast het uitvoeren van al uw bouwwerkzaamheden nog veel meer voor u regelen. Door onze nauwe contact met onderaannemers en architecten kunnen wij het te (ver)bouwen object vanaf de bouwtekening voor u regelen.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een middelgroot bouwbedrijf wat al meer dan 10 jaar actief is. In 1997 zijn wij begonnen als aannemer in Zuidlaren. Inmiddels is het hoofdkantoor verhuisd naar Tynaarlo, maar wij hebben nog steeds een vestiging in Zuidlaren.

Allround bouwbedrijf en aannemer Zuidlaren

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een allround bouwbedrijf en werkt niet alleen als aannemer in Zuidlaren, maar ook vanaf de kop van Drenthe tot in de stad Groningen. Wij willen ons bedrijf bewust wat kleinschaliger houden, wat voor u allerlei voordelen oplevert. Met een aannemer in Zuidlaren als AABS hebt u altijd persoonlijk contact, korte lijnen, een enorme flexibiliteit en natuurlijk een betrouwbaar advies.

Op het moment werken er bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf én aannemer in Zuidlaren en Tynaarlo 10 mensen. Wij worden veelal ingezet als aannemer in Zuidlaren, maar ook in andere delen van Groningen en Drenthe.

Aangesloten bij NVBU

AABS Bouw- en Timmerbedrijf, aannemer in Zuidlaren en Tynaarlo, helpt u graag verder met uw nieuwbouwhuis of -bedrijf, uw verbouwingen, uw kozijnen, deuren, trappen, dakkapellen, houtskeletbouw... u kunt het zo gek niet opnoemen of AABS kan het voor u regelen.

Als aannemer in Zuidlaren en Tynaarlo zijn wij aangesloten bij het NVBU, de Noordelijke Vereniging Burgerlijke- en Utiliteitsbouw. Daarnaast is AABS Bouw- en Timmerbedrijf een Erkend Leerbedrijf.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is als aannemer uit Zuidlaren een bedrijf, wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan in alle fases van het bouwproces; we zijn een allround bouwbedrijf.

Als u een aannemer in Zuidlaren of waar dan ook in Drenthe of in Groningen nodig heeft, neem dan gerust contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf; wij staan voor u klaar!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland