Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Bouwbedrijf Drenthe

AABS Bouw- en Timmerbedrijf, bouwbedrijf in Drenthe, voert al meer dan 10 jaar nieuwbouw en verbouw uit vanaf de kop van Drenthe tot aan de stad Groningen. Bij AABS bouwbedrijf in Drenthe kiezen we er bewust voor niet te groot te worden; momenteel werken er tien mensen. Dat levert u als opdrachtgever duidelijk voordelen op: we houden de lijnen kort, er is altijd persoonlijk contact, bij ons heerst een grote flexibiliteit en natuurlijk krijgt u bij ons betrouwbaar advies.

AABS bouwbedrijf in Drenthe is lid van de NVBU, de Noordelijke Vereniging Burgerlijke- en Utiliteitsbouw. Daarnaast is AABS bouwbedrijf in Drenthe een Erkend Bouwbedrijf.

Bij AABS bouwbedrijf in Drenthe kunt u uw nieuwbouw laten regelen, maar ook in verbouwingen zijn wij expert. Bij de nieuwbouw van uw pand komen heel veel dingen kijken, die wij allemaal voor u kunnen regelen: van het zoeken van een architect tot de oplevering. Ook tijdens de bouw kunnen wij heel veel voor u betekenen. In het nieuwbouwtraject houdt AABS bouwbedrijf in Drenthe nauwe contacten met onze betrouwbare onderaannemers.

Bouwbedrijf Drenthe voor al uw bouwwerkzaamheden

AABS bouwbedrijf in Drenthe kan ook voor uw verbouwing zorgen; of het nu in- of om uw huis is. We verbouwen badkamers of keukens maar kunnen ook een garage aanbouwen. Als u liever een kantoor in uw garage wilt, kan AABS bouwbedrijf in Drenthe dat ook voor u regelen. Daarnaast bouwen we veel dakkapellen voor onze klanten, maar we verkopen ook veel verschillende deuren die we ook voor u kunnen afhangen. We renoveren oudere kozijnen maar we kunnen ook nieuwe houten- of kunststof kozijnen bij u plaatsen. U kunt het zo gek niet opnoemen; AABS in Drenthe bouwt wat u wenst!

Als u interesse heeft in nieuwbouw of verbouw, neem dan gerust eens contact op met ons. U kunt natuurlijk ook eens langskomen bij AABS bouwbedrijf in Drenthe, dan kunnen we het te bouwen- of verbouwen object eens met u bespreken.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland