Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Bouwbedrijf Eelde

Als u een allround bouwbedrijf in Eelde nodig hebt, neem dan eens contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij zijn als bouwbedrijf in Eelde en omgeving gespecialiseerd in nieuwbouw, maar ook in verbouwingen. Bij nieuwbouw kunnen wij alle zorg van u nemen; van het inhuren van een architect en de benodigde onderaannemers tot de bouw en natuurlijk de afwerking. Als bouwbedrijf in Eelde en daarbuiten zorgen wij voor het onderhouden van nauwe contacten met de onderaannemers, zodat wij er voor kunnen zorgen dat de nieuwbouw geen vertragingen oploopt.

Ook bij verbouwingen of bij renovatie kunnen wij u helpen als bouwbedrijf in Eelde of omgeving. Wij kunnen vrijwel alles aan uw huis verbouwen; of u nu een grotere badkamer wilt of een kantoor wil maken van uw garage. Een verbouwing is vaak een groot project waarbij veel geregeld moet worden. U wilt er natuurlijk zo weinig mogelijk van merken. AABS bouwbedrijf in Eelde en omgeving neemt u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Door onze goede contacten met zowel de klant, de architect en onze onderaannemers wordt uw verbouwing een plezier!

Bouwbedrijf in Eelde ook voor renovatie

Ons bouwbedrijf voor in Eelde of in de omgeving kan ook bijzonder goed uw kozijnen renoveren of vernieuwen; we verkopen houten kozijnen en van -kunststof. Voor een schuifpui of verschillende soorten draai-kiep kozijnen in hout of in kunststof kunt u ook bij ons terecht.

Wij kunnen als bouwbedrijf in Eelde en omgeving ook uw binnen-, buiten- of tuindeuren vernieuwen. Wij leveren verschillende deuren in bijvoorbeeld retrostijl, een klassieke stijl of gewoon de traditionele stijl.

AABS bouwbedrijf in Eelde en daarbuiten kan ook prachtige trappen voor u op maat maken. U kunt dan kiezen uit veel verschillende houtsoorten zoals essen, eiken, vuren, grenen, beuken, merbau of meranti.

Ook voor dakkapellen bent u bij AABS bouwbedrijf in Eelde en omgeving op het juiste adres. Iedere dakkapel wordt bij ons in de werkplaats gemaakt en verder op uw huis aangebouwd.

U begrijpt het al: voor een gespecialiseerd en allround bouwbedrijf in Eelde of in de omgeving ervan moet u bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf zijn!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland