Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Bouwbedrijf Vries

Mocht u een bouwbedrijf in Vries of omgeving nodig hebben, denk dan eens aan AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Uw nieuwbouw of renovatie begint natuurlijk met AABS bouwbedrijf in Vries, Tynaarlo, Zuidlaren, Groningen en daarbuiten. AABS heeft tevens nauwe contacten met allerlei soorten betrouwbare onderaannemers in de regio, zodat wij met onze collega's ieder bouwwerk voor u uit kunnen voeren.

Bij AABS Bouw-en Timmerbedrijf bent u aan het goede adres voor als u een bouwbedrijf in Vries of omgeving nodig hebt. Wij zijn als bouwbedrijf in Vries gespecialiseerd in nieuwbouw, maar ook in het verbouwen van uw huis of garage. Daarnaast hebben wij reeds jaren ervaring in utiliteitsbouw, vanaf het realiseren van uw kantoor tot hele flatgebouwen. Als bouwbedrijf in Vries en de naaste omgeving kunnen wij ook uw kozijnen renoveren of vernieuwen. Wij leveren zowel houten- als kunststof kozijnen. Daarnaast kunnen wij binnen- en buitendeuren leveren en afhangen en trappen en dakkapellen maken en plaatsen. Met AABS bouwbedrijf voor Vries en omgeving kunt u wat bouwen betreft alle kanten op!

Maak een afspraak met bouwbedrijf Vries AABS Bouw

Belangstellenden voor een bouwbedrijf in Vries kunnen altijd bij ons langskomen bij ons kantoor in Tynaarlo. Daar kunnen wij u ook onze uitgebreide collectie laten zien van verschillende steensoorten, maar ook dakpannen, kozijnen en dergelijke. U kunt bij ons ook allerlei tips krijgen over u te bouwen- of te verbouwen object en u kunt natuurlijk altijd een offerte aanvragen. U bent in ieder geval van harte welkom!

Al meer dan 10 jaar is AABS een gerenommeerd bouwbedrijf in Vries en omgeving. Wij houden graag kwaliteit hoog in het vaandel in alle fases van het bouwproces. We kiezen er dan ook bewust voor om niet te groot te worden, zodat wij met onze klanten korte lijnen kunnen houden, maar ook persoonlijk contact. Daarnaast blinken we als klein bouwbedrijf in Vries en omgeving uit in flexibiliteit, én in betrouwbaar advies.

Voor een bouwbedrijf in Vries of in de rest van Drenthe én in Groningen, kunt u contact opnemen met AABS Bouw- en Timmerbedrijf.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland