Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

dakkapellen op maat

Dakkapel Drenthe

Als u ook eens een dakkapel op uw woning in Drenthe wil, neem dan eens contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Ons bedrijf bestaat al 12 jaar en zo lang maken wij al een dakkapel voor iedereen in Drenthe, Groningen of in Friesland. AABS is een allround bouwbedrijf met een tienkoppig tellende vakbemanning. Bij ons kunt u profiteren van korte lijnen, persoonlijk contact, een grote flexibiliteit en natuurlijk een betrouwbaar advies over een dakkapel voor uw huis in Drenthe.

Waarschijnlijk beginnen we met het advies aan u; een dakkapel op uw huis in Drenthe maken we namelijk niet zómaar. Alles gaat in goed overleg met u en we houden natuurlijk ook rekening met uw budget. U krijgt van te voren een duidelijke offerte. Een dakkapel in Drenthe kunt u in ieder geval zo groot of klein laten maken als u wilt. U kunt bijvoorbeeld een prachtige kleine dakkapel voor uw huis in Drenthe laten maken voor dat ene 'zolderhokje' wat u over hebt. Wij maken er een mooie lichte kamer van! U kunt aan de andere kant ook uw hele dak laten ophogen, zodat u zo'n beetje een hele verdieping erbij krijgt. Kleinere kamers kunt u ook ruimer maken met een dakkapel op uw woning in Drenthe. U kunt met AABS Bouw- en Timmerbedrijf in ieder geval alle kanten op!

Een dakkapel voor uw woonhuis in Drenthe

Een dakkapel voor uw woonhuis in Drenthe maken wij gedeeltelijk in onze werkplaats in Tynaarlo, zodat u zo weinig mogelijk last van de bouwwerkzaamheden heeft. Helemaal uitsluiten kunnen we overlast niet, want het grootste deel moet natuurlijk op uw dak gebeuren. We houden het in ieder geval zo netjes mogelijk. De vakmensen van AABS Bouw- en Timmerbedrijf maken uw dakkapel in Drenthe helemaal op maat, naar uw wensen. U zult verrukt zijn van de ruimte en het licht wat u creëert met de dakkapel op uw huis in Drenthe.

Mocht u een offerte wensen of gewoon wat meer informatie over een dakkapel op uw woning in Drenthe, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland