Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

dakkapellen op maat

Dakkapel Eelde

Als u er eens aan denkt een dakkapel aan uw huis in Eelde te laten maken, neem dan eens contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij kunnen voor u een bijzonder mooie, op maat gemaakte dakkapel vervaardigen waarvan uw huis in Eelde ineens een een heel stuk meer waard wordt. Dat is natuurlijk niet het enige voordeel; met een dakkapel in Eelde krijgt u een vaak ruimere kamer en een prachtige lichtval erin. Met zo'n dakkapel in Eelde kunt u van niet-gebruikte zolderkamers of 'hokjes' een prachtige extra kamer maken.

Als u bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding denkt, of u wenst bijvoorbeeld een extra kantoor of werkkamer, is een dakkapel aan uw huis in Eelde een aanwinst. U creëert op die manier een ruime, extra kamer om aan uw wensen te voldoen.

Een dakkapel voor uw huis in Eelde

Een dakkapel voor Eelde maken wij eerst zoveel mogelijk in onze werkplaats. Dat is voor u ook handig, daar u een kortere bouwtijd aan uw huis hebt. Dan zit u in ieder geval minder langdurig met materialen en mensen om u heen. De rest van de dakkapel in Eelde maken we natuurlijk ter plaatse op uw huis. Natuurlijk zorgen we ervoor dat, als de dakkapel in Eelde klaar is, dat alle rommel ook opgeruimd is. U zult merken dat het nét lijkt of u een heel ander huis hebt.

Een dakkapel voor uw huis in Eelde is er een vele soorten en maten; u kunt een kleine dakkapel in Eelde nemen, maar we kunnen bijvoorbeeld ook uw hele dak ophogen met een halve verdieping. Met AABS Bouw- en Timmerbedrijf kunt u wat betreft een dakkapel in Eelde werkelijk alle kanten op.

Verder op deze website kunt u al meer informatie vinden over het maken van een dakkapel in Eelde. Als u eens meer vrijblijvende informatie wenst over een dakkapel voor uw woning in Eelde, of u wenst een offerte, neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland