Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

dakkapellen op maat

Dakkapel Groningen

Als u eens denkt om een dakkapel aan uw huis in Groningen te laten maken, neem dan eens contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij maken voor u precies een dakkapel op- of aan uw huis in Groningen naar uw wensen; helemaal op maat. En dat is vaak lang niet zo prijzig als men wel denkt.

Een dakkapel op uw huis in Groningen maakt van een loos zolderhokje een prachtige kamer met veel licht. Ook uw kleine vertrek wordt met een dakkapel in Groningen een ruimere en lichtere kamer. Dat is natuurlijk ideaal als u eens aan gezinsuitbreiding denkt, maar ook als u een kantoor wilt maken of een andere werkruimte.

Een dakkapel in Groningen kan AABS Bouw- en Timmerbedrijf in alle mogelijke maten en vormen maken. U kunt op die manier ook uw huis wat uitbreiden; door bijvoorbeeld een dakkapel op uw huis in Groningen over het gehele dak, als een extra verdieping. Natuurlijk kunt u ook een kleine dakkapel in Groningen laten maken; met ons kunt u alle kanten op. U kunt werkelijk zo'n beetje iedere maat of vorm uitkiezen, een dakkapel in Groningen wordt helemaal naar uw wensen gemaakt.

Dakkapel voor uw huis in Groningen

De dakkapel voor uw huis in Groningen maken wij eerst zoveel mogelijk in onze werkplaats in Tynaarlo. De rest van de dakkapel maken we dan op uw huis in Groningen af. Op die manier duurt het verbouwen aan uw huis weer wat korter; al zorgen we er toch al voor dat u zo min mogelijk last van heeft. Natuurlijk wordt ook alle bouwrommel weer bij u opgeruimd. Op die manier hebt u alleen maar voordelen van het laten bouwen van uw dakkapel op uw huis in Groningen.

Als u verder op deze website kijkt, kunt u eens contact opnemen als u meer informatie wenst over een dakkapel voor uw huis in Groningen, maar u kunt natuurlijk ook een offerte opvragen.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland