Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

dakkapellen op maat

Dakkapel Zuidlaren

Voor een bijzonder sierlijke dakkapel voor uw huis in Zuidlaren kunt u heel goed terecht bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Bij AABS kunt u een dakkapel op uw huis in Zuidlaren nemen in vrijwel alle maten, kleuren en vormen; wij maken deze helemaal op maat voor u. En zoveel hoeft dat helemaal niet te kosten!

U krijgt eerst een zo uitgebreid mogelijke offerte voor een dakkapel op uw woning in Zuidlaren, zodat u goed weet wat u krijgt voor uw geld. Dan wordt een dakkapel voor uw huis in Zuidlaren al zo veel mogelijk bij ons bedrijf in Tynaarlo gemaakt. Daarna komen pas onze timmerlui bij u aan huis om de rest van de dakkapel op uw huis in Zuidlaren te bouwen. Dat scheelt weer in de tijd dat men op- of aan uw huis bezig is. Onze vakmensen maken met zo'n dakkapel voor uw huis in Zuidlaren iets moois van uw stulpje!

Vergroot uw leefruimte met een dakkapel

Een dakkapel aan uw pand in Zuidlaren kan vaak een verhuizing voorkomen. U kunt namelijk een klein kamertje vergroten of  van een hokje een echte kamer maken met veel licht. Daarnaast kunt u ook een dakkapel op uw huis in Zuidlaren laten plaatsen die uw hele dak beslaat; dan hebt u er zo een halve- of hele verdieping bij. AABS Bouw- en Timmerbedrijf luistert in ieder geval eerst gedegen naar uw wensen en maakt dan een ontwerp voor de dakkapel op uw huis in Zuidlaren, zodat u in ieder geval van te voren weet wat u krijgt. En dat is heel belangrijk!

Verder op onze website kunt u ook al wat foto's bekijken van eerdere werken die we maakten voor andere klanten. Daarnaast kunt u allerlei informatie vinden over ons bedrijf en onze vakkundige medewerkers. Natuurlijk kunnen we bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV nog veel meer voor u uitvoeren dan alleen een dakkapel voor uw huis in Zuidlaren; ook dat kunt u allemaal verder op de site vinden.

Neem gerust eens contact op als u meer wilt weten over een dakkapel voor uw huis in Zuidlaren of als u misschien meteen een offerte wilt; we helpen u graag!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland