Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Duurzaam bouwen Assen

Voor een specialist in duurzaam bouwen in Assen gaat u naar AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij zijn een allround bouwbedrijf in te schakelen voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, utiliteitsbouw, kozijnen, deuren en dakkapellen. Op het gebied van nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw focussen we ons op duurzaamheid door rekening te houden met milieu en mens.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is de specialist in duurzaam bouwen nabij Assen

Wat is duurzaam bouwen? Volgens het Kenniscentrum Duurzaam Bouwen betekent dit dat gebouwen (woningen, panden en andere bouwwerken) ontwikkeld en gebruikt worden met respect voor mens en milieu.

Hierbij wordt onder andere gekeken naar energiebesparende oplossingen. Ook wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen die jarenlang meegaan en op een milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd. Worden materialen niet meer gebruikt? Dan worden deze duurzaam gesloopt of hergebruikt. Tevens wordt er gekeken naar het woon en werkcomfort van toekomstige inwoners door middel van goede ventilatie en verlichting.

Er zijn dus vele manier om duurzaam te bouwen. Manieren die AABS Bouw- en Timmerbedrijf veelal toepast bij bouwprojecten.

Duurzaam bouwen in Assen op hoog niveau

Naast duurzaamheid staat kwaliteit hoog in het vaandel bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij werken dan ook met hoogwaardige producten en materialen, en met ervaren bouwers en timmermannen. Ook onze externe partners worden zorgvuldig geselecteerd op kennis en kunde. Al met al werken we met tien specialisten intern en een vaste groep onderaannemers en architecten uit de omgeving van Assen. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door het NVBU waarbij we zijn aangesloten.

 

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland