Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Duurzaam bouwen Groningen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Wij zijn gevestigd in Tynaarlo, vlakbij Groningen. Ons werkgebied ligt dan ook in Groningen en Drenthe. In deze omgeving hebben we vaste onderaannemers en architecten die het bouwproject kunnen uitvoeren. Zelf werken wij met 10 vakbekwame bouwers en timmermannen. Deze combinatie zorgt ervoor dat geen bouwproject ons te groot is.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Groningen houdt zich bezig met duurzaam bouwen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf heeft een milieuvriendelijk instelling en houdt zich dan ook graag mee aan duurzaam bouwen. Met duurzaam bouwen bedoelt men het bouwen van woningen, panden of andere bouwwerken met respect voor mens en milieu. Zo wordt er bij duurzame bouwprojecten nagedacht over slimme oplossingen en gebruik gemaakt van duurzame materialen, materialen goed voor het milieu en de gezondheid van bewoners en omwonenden.

Een goede gezondheid voor toekomstige bewoners wordt gecreëerd door goede ventilatie en isolatie oplossingen. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid, maar ook aan wooncomfort en energiezuinigheid. Rekening houden met het milieu gebeurd door middel van hergebruik en recycling, verwantwoord watergebruik en zuinig omgaan met bouwmaterialen. Milieu vriendelijke bouwmaterialen uiteraard.

Meer informatie over duurzaam bouwen in Groningen

Bij duurzaam denken veel mensen aan energiebesparing, maar duurzaam bouwen gaat dus verder dan dat. Wilt u meer informatie over duurzaam bouwen of over AABS Bouw- en Timmerbedrijf in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers in Groningen. Zij informeren u graag.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland