Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Energieneutraal bouwen Groningen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Groningen is een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in energieneutraal bouwen. Energieneutraal bouwen is een manier van bouwen die steeds populairder wordt in Nederland. Wij lichten graag toe waarom en wat wij als bouwbedrijf voor uw energieneutrale bouwproject kunnen betekenen.

Energieneutraal bouwen in Groningen, de toekomst van bouwen

Energieneutraal bouwen is energiezuinig bouwen, oftewel het bouwen van een energiezuinig gebouw. Een energieneutraal gebouw is optimaal geïsoleerd, zodat de warmte binnen blijft en tocht buiten blijft. U hoeft nauwelijks te stoken, waardoor u zult besparen op uw energierekening. Gemiddeld is dat zo'n 90%, dat is niet niks!

Een goed geïsoleerd huis laat geen lucht van buiten binnen, maar u wilt natuurlijk wel dat er geventileerd kan worden. Een energieneutraal gebouw wordt dan ook voorzien van ventilatiesystemen die de nodige verse lucht doorlaten.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is uw specialist in energieneutraal bouwen in Groningen

U kunt AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Groningen inschakelen voor energieneutrale nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw. Wij kunnen het hele bouwproject voor u uit handen nemen, van de eerste tekening tot oplevering. Voor ieder project wordt een team van ervaren en deskundige specialisten samengesteld die voor u aan de slag gaat. Zij beschikken over de juiste materialen om een woning of pand optimaal isolerend en dus energieneutraal te maken.

Wilt u meer informatie over energieneutraal bouwen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij voorzien u graag van de nodige informatie.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland