Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Energiezuinig bouwen Assen

Wilt u uw woning of pand in Assen energiezuinig laten bouwen door een deskundige specialist? Laat u eens informeren door AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij zijn een bouwbedrijf nabij Assen met veel ervaring in energiezuinig bouwen. U kunt ons dan ook inschakelen voor nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw. Maar ook voor onderhoud, kozijnen, deuren en dakkapellen bent u bij ons aan het juiste adres. Waar u ons ook voor inschakelt, wooncomfort en energiebesparing staan centraal bij elke klus.

Energiezuinig bouwen voor een energiebesparend huis of pand in Assen

Energiezuinig bouwen houdt in dat een woning of pand wordt gebouwd voor optimale energiebesparing. Een energiezuinige woning wordt ook wel een passief huis genoemd. Een passief huis is 90% energiezuiniger dan normale huizen. Dat scheelt flink in de kosten!

Hoe maakt AABS Bouw- en Timmerbedrijf een gebouw energiezuinig? Door te werken met slimme oplossingen voor isolatie en ventilatie. Door goede isolatie blijft warmte binnen en hoeft u dus minder te stoken. Het is echter wel belangrijk te ventileren, voor de toevoer van verse en gezonde lucht. Omdat bij natuurlijk ventilatie de warmte uit huis drijft, is een passief huis voorzien van speciale ventilatiesystemen.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Assen, uw specialist in energiezuinig bouwen

Wilt u een energiezuinig huis of pand laten bouwen in Assen? AABS Bouw- en Timmerbedrijf kan dit voor u doen. Wij stellen het bouwplan op en verzamelen een team van ervaren mensen die de klus gaan uitvoeren. Wij hebben tien specialisten in dienst en werken daarnaast met een vaste groep ervaren architecten en aannemers uit Assen en omstreken.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland