Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Energiezuinig bouwen Groningen

Door energiezuinig te bouwen draagt AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Groningen bij aan een energiezuinig Nederland. Het is voor ons als bouwbedrijf een plezier om energiezuinige woningen en panden te bouwen, waar onze klanten genieten van optimaal woon- of werkcomfort en waar ze kunnen besparen op energiekosten.

Energiezuinig bouwen in Groningen, bouwen met het oog op de toekomst

Energiezuinig bouwen, wat betekent dat eigenlijk? Dat er wordt gebouwd met het oog op energiebesparing, door na te denken over isolatie en ventilatie. Zo'n energiezuinige woning wordt ook wel een passief huis genoemd. Een term die we in Nederland steeds vaker horen.

Een passief huis is optimaal geïsoleerd waardoor de warmte binnen blijft en u minder energie verbruikt. Toch is het belangrijk te ventileren voor de toevoer van verse lucht. Natuurlijke ventilatie is geen optie, want hierdoor ontsnapt ook de aangename lucht en ontstaat er condens. Daarom worden er speciale ventilatiesystemen aangebracht in passieve huizen. Deze oplossingen maken dat u al snel zo'n 90% bespaard op uw energiekosten.

Laat ook uw woning of pand in Groningen energiezuinig bouwen

U kunt AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Groningen inschakelen voor het opstellen van een bouwplan, het samenstellen van een deskundig team, voor advies over energiezuinig bouwen en natuurlijk het werkelijke bouwen. Wij kunnen het bouwproject dus zowel begeleiden als uitvoeren. Wij houden de lijntjes met partners en klanten kort om vertraging te voorkomen. Voor u het weet kunt u intrekken in uw passieve huis in Groningen!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland