Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw Drenthe

Houtskeletbouw ook mogelijk in uw woning in Drenthe

Een van de manier waarop het fundament van uw huis in Drenthe gebouwd kan worden is houtskeletbouw. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV bouwt voor u een houten skelet van stijlen en regels. Dit skelet is de basis van uw woning. Tussen de stijlen en regels wordt isolatie geplaatst. De binnenkant van het skelet verstevigen we met OSB platen op de wanden en vloeren. Het dak wordt geïsoleerd door brede keperplaten in de constructie. Het werken met hout is een bekend fenomeen binnen de woningbouw. Hout is een geliefd bouwproduct want het is zeer betrouwbaar. Daarnaast is het ook nog eens een milieuvriendelijke oplossing. Door deze techniek in houtskeletbouw wordt uw woning is Drenthe optimaal geïsoleerd.

Aanbouw in uw woning in Drenthe door houtskeletbouw

Voor aanbouw in uw woning in Drenthe is houtskeletbouw heel geschikt. Uw woning hoeft dus niet opnieuw gebouwd te wordt als u graag houtskeletbouw wilt. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV biedt een hoogwaardige oplossing. Dat is bovendien ook nog eens heel milieuvriendelijk. U kunt uw keuken of badkamer laten uitbreiden of van uw garage een kantoor maken. Ruimer leven wordt wel heel eenvoudig omdat u uw nieuwe aanbouw uit houtskeletbouw kunt laten optrekken. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV voert uw verbouwing in Drenthe graag uit met behulp van houtskeletbouw.

Meerdere voordelen van houtskeletbouw in Drenthe

AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV maakt bij houtskeletbouw in Drenthe gebruik van materiaal dat heel duurzaam en volledig recyclebaar is. Daarnaast isoleert hout beter dan steen waardoor uw energiekosten zullen verlagen. Uw woningklimaat wordt flink verbeterd in comfort en is ook nog eens heel milieuvriendelijk, want hout is goed voor het milieu. Tegenwoordig zijn milieuvriendelijkheid en duurzaam belangrijke onderwerpen. Nu kunt u ook uw woning verzekeren van een goede groene toekomst. Milieuvriendelijk en duurzaam woning in Drenthe door middel van houtskeletbouw is nu eenvoudig en voordelig.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland