Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw Eelde Paterswolde

Een milieuvriendelijke woning in Eelde Paterswolde dankzij houtskeletbouw

Bij de bouwtechniek houtskeletbouw plaatst AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV een houten skelet dat de basis van uw woning in Eelde Paterswolde vormt. Het frame bestaat uit houten planken die 40 of 60 centimeter uit elkaar liggen. Hiertussen plaatsen we isolatiemateriaal. Op de wanden en vloeren aan de binnenzijde van het skelet plaatsen we OSB platen. De constructie van het dak wordt gevormd door brede keperplaten. Door deze bouwtechniek is uw woning zeer goed geïsoleerd. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor hout als belangrijkste bouwproduct doordat het zo betrouwbaar is. Hout wordt al jaren in de woningbouw gebruikt. Daarnaast is hout ook nog eens milieuvriendelijk waardoor uw woning in Eelde Paterswolde gemakkelijk duurzaam wordt door houtskeletbouw.

Houtskeletbouw vormt ook de basis van uw aanbouw in Eelde Paterswolde

Houtskeletbouw is naast nieuwbouw ook zeer geschikt voor aanbouw in Eelde Paterswolde. U kunt uw huis eenvoudig door AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV laten uitbreiden met behulp van deze  bouwtechniek. Zo kunt u voordelig ruimer gaan leven op een milieuvriendelijke manier. Wij kunnen uw keuken of badkamer uitbreiden, dat hangt af van uw wensen. Als u liever van uw garage een kantoor wilt maken kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en voeren uw verbouwing uit. Er is heel veel mogelijk dankzij houtskeletbouw in uw woning in Eelde Paterswolde.

Overige voordelen van houtskeletbouw in Eelde Paterswolde

Door houtskeletbouw kan uw leefomgeving in Eelde Paterswolde aanzienlijk worden verbeterd. De energiekosten zullen dalen omdat hout beter isoleert dan bijvoorbeeld een bouwmateriaal als steen. Verder zal uw woning gebouwd of verbouwd worden met duurzame en recyclebare materialen zodat uw woning heel milieuvriendelijk is. Een duurzame woning in Eelde Paterswolde is nu geschikt voor iedereen dankzij houtskeletbouw door AABS bouw- en timmerbedrijf.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland