Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw Groningen

Houtskeletbouw is mogelijk in uw woning in Groningen
Uw huis in Groningen kan op vele manieren gebouwd worden en een van die manieren is houtskeletbouw. Hierdoor bent u verzekerd van een goed huis omdat hout een zeer betrouwbaar bouwproduct is. Het wordt in de woningbouw al jaren gebruikt. Ook uw woning in Groningen kan worden gebouwd door houtskeletbouw. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV plaatst een houten skelet van stijlen en regels die 40 of 60 centimeter uit elkaar liggen. Hiertussen plaatsen we isolatie. De binnenkant van het frame verstevigen we met OSB platen op de wanden en vloeren. Het dak van uw woning in Groningen is optimaal geïsoleerd dankzij de brede keperplanken in de constructie van het dak. Houtskeletbouw in uw woning in Groningen is betrouwbaar en milieuvriendelijk.

Aanbouw in Groningen dankzij houtskeletbouw

Ieder huis in Groningen is geschikt voor houtskeletbouw, ook al is het al gebouwd. U kunt uw woning namelijk ook uitbreiden met een extra ruimte. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar. Zo kunt uw keuken of badkamer laten uitbreiden maar u kunt ook bijvoorbeeld van uw garage een kantoor maken. Een eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing hiervoor is houtskeletbouw. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV kan uw woning uitbreiden. Ruimer leven wordt zo wel heel gemakkelijk. Al uw verbouwingen in Groningen kunnen we dankzij houtskeletbouw gemakkelijk uitvoeren.

Voordelen van houtskeletbouw in Groningen

Een groot voordeel van houtskeletbouw in uw woning of aanbouw in Groningen is de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hout is namelijk heel goed voor het milieu. Bovendien maakt AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV gebruik van materiaal dat duurzaam en volledig recyclebaar is. Hierdoor leeft u comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Uw woningklimaat verbetert aanzienlijk met houtskeletbouw. Uw energiekosten zullen ook nog eens verlagen, omdat hout beter isoleert dan steen. Duurzaam, milieuvriendelijk en goed geïsoleerd, dat kan uw woning in Groningen worden met houtskeletbouw.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland