Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw Haren

Uw woning in Haren kan uit houtskeletbouw worden opgetrokken

Houtskeletbouw is een manier waarmee het fundament van uw huis in Haren gebouwd kan worden. Er wordt al jaren in de woningbouw met hout gewerkt omdat het een zeer betrouwbaar bouwproduct is. Zo weet u zeker dat u in een goed huis kunt wonen. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV kan voor u een houten skelet bouwen dat de basis van uw woning bevat. Het skelet bestaat uit stijlen en regels die 40 of centimeter uit elkaar liggen. Hiertussen wordt de isolatie geplaatst. Met OSB platen op de wanden en vloeren verstijven wij de binnenkant van het frame. Dankzij de brede keperplaten in de dakconstructie is het dak van uw woning in Haren ook optimaal geïsoleerd. Voor het bouwen van uw woning in Haren is houtskeletbouw een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing.

Houtskeletbouw in de aanbouw van uw woning in Haren

Houtskeletbouw in Haren is niet alleen geschikt voor nieuwbouw maar ook voor uw aanbouw. Dus ook al is uw woning gebouwd, met houtskeletbouw kunt uw woning laten uitbreiden. U kunt bijvoorbeeld uw keuken of badkamer uitbreiden of uw woning verbouwd zodat u ruimer kunt leven. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV levert voor u een eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing hiervoor. Uw nieuwe aanbouw kunt u uit houtskeletbouw laten optrekken. Wij kunnen uw aanbouw in Haren gemakkelijk met behulp van houtskeletbouw uitvoeren.

Houtskeletbouw in Haren heeft meer voordelen

Duurzaam en milieuvriendelijk wonen in Haren door middel van houtskeletbouw is een groot voordeel. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV gebruikt materiaal dat volledig recyclebaar en duurzaam is. Hout is heel goed voor het milieu. Zo kunt u gemakkelijk milieuvriendelijk wonen. Daarnaast is het ook nog eens heel comfortabel, want uw woningklimaat kan door houtskeletbouw verbeterd worden. Verder zullen uw energiekosten verlagen, want hout isoleert beter dan steen. Uw woning in Haren kan door houtskeletbouw eenvoudig duurzaam, milieuvriendelijk en goed geïsoleerd worden.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland