Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw Tynaarlo

AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV zorgt voor houtskeletbouw in Tynaarlo

Bij het bouwen van uw woning in Tynaarlo kunt u gebruik maken van houtskeletbouw. In de woningbouw wordt al jaren hout gebruikt en het is daarom een zeer betrouwbaar bouwproduct. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV kan voor het frame van uw woning zorgen. De constructie bestaat uit een skelet van stijlen en regels met 40 of 60 centimeter als hartafstand waartussen isolatie geplaatst wordt. Aan de binnenzijde wordt dit skelet verstijfd met OSB platen die op wanden en vloeren worden geplaatst. De dakconstructie bestaat meestal uit brede keperplanken. Hierdoor heeft uw woning optimale dakisolatie. Houtskeletbouw is in ieder huis in Tynaarlo geschikt en zeer milieuvriendelijk.

Houtskeletbouw in Tynaarlo is ook te gebruiken bij aanbouw

U kunt houtskeletbouw voor uw woning in Tynaarlo niet alleen gebruiken voor nieuwbouw maar ook voor aanbouw. Heeft u altijd al een ruimere badkamer gewild of een grotere keuken? Dan is houtskeletbouw een mooie oplossing voor uw huis. Het is geschikt voor ieder huis, ook als het al gebouwd is. U kunt uw woning laten uitbreiden met een aanbouw die opgetrokken wordt uit houtskeletbouw. Hierdoor kunt u eenvoudig ruimer gaan leven zonder dat u een nieuw huis hoeft te kopen. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV is het juiste adres voor houtskeletbouw in Tynaarlo.

Voordelen bij houtskeletbouw in Tynaarlo

Bij houtskeletbouw in Tynaarlo wordt gebruik gemaakt van duurzaam en volledig recyclebaar materiaal. Zo kan AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV uw woning heel voordelig op een duurzame en milieuvriendelijke manier bouwen en kunt u genieten van een comfortabel en gezond woonklimaat. Bovendien isoleert hout heel goed waardoor u op stookkosten kunt besparen, vooral in vergelijking met steen. Door houtskeletbouw is uw woning in Tynaarlo duurzaam, milieuvriendelijk en goed geïsoleerd.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland