Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw Vries

AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV kan uw huis in Vries bouwen door houtskeletbouw. Bouwen met hout gebeurt al jaren binnen de woningbouw. Het is een zeer gewaardeerd bouwproduct, want hout is ontzettend betrouwbaar. De basis van deze bouwtechniek is relatief eenvoudig. Wij plaatsen een houten skelet, de basis van uw nieuwe woning. Tussen de planken die 40 of 60 centimeter uit elkaar liggen plaatsen we isolatiemateriaal. Aan de binnenzijde van het skelet plaatsen we OSB platen op de wanden en vloeren. Brede keperplaten zullen dan de constructie van uw nieuwe dak vormen. Hierdoor is uw woning optimaal geïsoleerd. Hout is een milieuvriendelijk bouwproduct waardoor uw woning in Vries dankzij houtskeletbouw ook nog eens heel duurzaam wordt.

Een aanbouw in Vries is ook mogelijk met houtskeletbouw

Ruimer leven in Vries hoeft dankzij houtskeletbouw helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een nieuw huis laten bouwen of kopen hoeft niet altijd de ideale oplossing te zijn. Houtskeletbouw is naast nieuwbouw ook zeer geschikt voor aanbouw. Wij kunnen uw woning op een milieuvriendelijke manier uitbreiden waardoor u eenvoudig een groter huis krijgt. Iedere woning is geschikt voor deze bouwtechniek. Of u nu de keuken of de badkamer wilt uitbreiden, AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV voert al deze verbouwingen graag voor u uit. Dankzij houtskeletbouw is er in uw woning in Vries heel veel mogelijk, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Houtskeletbouw in Vries zorgt voor vele voordelen

Uw woongemak in Vries wordt aanzienlijk verhoogd door houtskeletbouw. Duurzaamheid en milieuvriendelijk staan hierbij centraal. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV gebruikt materialen die duurzaam en recyclebaar zijn. Dat is goed voor het milieu. U kunt voortaan aangenaam leven in uw huis en geniet van een gezonde leefomgeving. Bovendien is uw woning ook nog eens goed geïsoleerd door het hout. Hierdoor zullen uw energiekosten dalen. Als u dus wilt genieten van een duurzame, milieuvriendelijke en goed geïsoleerde woning in Vries, dan is houtskeletbouw echt iets voor u.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland