Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw in Zuidlaren door AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV

Uw woning in Zuidlaren kan gebouwd worden met houtskeletbouw als basis. Hout is een betrouwbaar bouwproduct. Het wordt al jaren in de woningbouw gebruikt. Het frame van uw huis in Zuidlaren kan uit houtskeletbouw bestaan. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV zorgt hiervoor. De constructie is eenvoudig uit te leggen. Wij plaatsen een skelet van stijlen en  regels die 40 of 60 centimeter uit elkaar liggen. Hiertussen plaatsen wij isolatie. Het skelet wordt verstijfd aan de binnenkant met OSB platen. Deze plaatsen wij op wanden en vloeren. De dakconstructie bestaat uit brede keperplanken. Hierdoor is optimale dakisolatie mogelijk bij uw huis in Zuidlaren. Houtskeletbouw is een milieuvriendelijke wijze waarop u uw woning kunt laten bouwen in Zuidlaren.

Aanbouw is ook mogelijk bij houtskeletbouw in Zuidlaren

Elk huis in Zuidlaren is geschikt voor houtskeletbouw. Het is namelijk niet alleen toepasbaar op nieuwbouw, maar ook op aanbouw. Als u altijd al een grotere badkamer of ruimere keuken wilde, is houtskeletbouw een ideale oplossing voor u. Ook al is uw huis al gebouwd, AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV kan uw woning in Zuidlaren uitbreiden met een extra ruimte dat wordt opgetrokken uit houtskeletbouw. U hoeft geen nieuw huis te kopen en toch ruimer gaan leven. Ook in Zuidlaren bent u voor houtskeletbouw bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV aan het juiste adres.

Houtskeletbouw in Zuidlaren brengt voordelen met zich mee

Uw woning of aanbouw in Zuidlaren wordt door houtskeletbouw op een heel duurzame en milieuvriendelijke manier gebouwd. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van duurzaam en volledig recyclebaar materiaal. Hierdoor is uw woonklimaat comfortabel en ook nog eens gezond. U kunt bovendien op de stookkosten besparen omdat hout heel goed isoleert. Hout isoleert beter dan steen. Uw woning in Zuidlaren wordt eenvoudig duurzaam, milieuvriendelijk en goed geïsoleerd dankzij houtskeletbouw door AABS bouw- en timmerbedrijf.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland