Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

kozijnen aabs bouw

Kozijnen Eelde

AABS Bouw- en Timmerbedrijf kan de kozijnen van uw huis in Eelde prachtig renoveren. Doorgerotte kozijnen zorgen namelijk voor een flinke tocht in uw woning, en dat gaat u voelen in uw energierekening! Het is daarom belangrijk dat ze goed gerenoveerd zijn. Bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf kunt u wat betreft kozijnen in Eelde werkelijk alle kanten op. Zo kunnen onze vakmensen de kozijnen van uw stulpje in Eelde heel mooi renoveren, zodat ze weer als nieuw lijken. Daarnaast kunnen wij in onze werkplaats ook nieuwe kozijnen maken voor uw huis in Eelde. Het maakt niet uit wat voor een maat kozijnen u hebt in uw pand in Eelde, wij kunnen ze van heel klein tot heel groot fabriceren.

Ruime ervaring in kozijnen plaatsen in Eelde

AABS Bouw- en Timmerbedrijf bestaat al 12 jaar en maakt- en renoveert even lang kozijnen in Eelde. Onze vakmensen vervaardigen bijzonder fraaie kozijnen voor uw huis in Eelde en als u dat wenst, maken we er ook door de politie goedgekeurde sluitingen op. Ook een draai-kiep systeem behoort tot de mogelijkheden bij AABS.

De kozijnen van uw huis in Eelde kunnen in ieder geval gerenoveerd worden, maar u kunt dus ook geheel nieuwe laten produceren. Als u ze liever van kunststof  heeft, bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij kunnen u deze kunststof kozijnen in Eelde leveren en monteren. Zo hebt u jarenlang geen onderhoud meer!

Door gerenoveerde kozijnen in uw woning in Eelde of door hele nieuwe wordt in ieder geval uw huis een stuk meer waard.

De kozijnen van uw huis in Eelde laten repareren of vervangen door AABS Bouw- en Timmerbedrijf heeft veel voordelen. U krijgt altijd een betrouwbaar advies, wij werken met korte lijnen, we houden van persoonlijk contact en we zijn bijzonder flexibel. AABS is aangesloten bij de NVBU en is een erkend leerbedrijf.

Als u een offerte wenst voor de kozijnen van uw huis in Eelde of u wilt wat meer vrijblijvende informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland