Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

kozijnen aabs bouw

Kozijnen Tynaarlo

Als u denkt dat uw kozijnen van uw huis in Tynaarlo niet zo best meer zijn, kan AABS Bouw- en Timmerbedrijf u daarbij helpen. Wij kunnen hele nieuwe houten kozijnen maken op uw woning in Tynaarlo, maar we kunnen ze ook renoveren. Daarnaast kunt u bij ons ook kunststof kozijnen op uw huis in Tynaarlo aanschaffen. Met AABS Bouw- en Timmerbedrijf kunt u alle kanten op!

Mochten de kozijnen van uw huis in Tynaarlo nodig aan onderhoud toe zijn, neem dan snel contact met ons op. Als deze gaan doorrotten, krijgt u namelijk vaak onnodige tocht in uw huis en dan stijgt uw energierekening flink. Dat kan voorkomen worden als AABS uw kozijnen in Tynaarlo onderhoudt.

Kozijnen in Tynaarlo opknappen en/of vervangen

Wij kunnen bij u ter plekke de kapotte kozijnen opknappen en/of vervangen. Het maakt niet uit wat voor een maat kozijn u hebt: wij kunnen ze voor u fabriceren. In onze werkplaats in Tynaarlo zijn onze vakmensen regelmatig bezig met het maken van kozijnen voor klanten in Tynaarlo. Als u dat wenst, kunt u ook kozijnen voor uw huis in Tynaarlo krijgen met door de politie goedgekeurde sluitingen.

Als u liever kozijnen voor uw huis in Tynaarlo van kunststof hebt, kunnen we dat ook voor u verzorgen. Wij leveren en plaatsen de kozijnen in Tynaarlo vakkundig, zodat u de komende jaren geen onderhoud meer hoeft te (laten) plegen.

Allround bouwbedrijf uit Tynaarlo

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een middelgroot, allround bouwbedrijf dat al 12 jaar bestaat. Wij houden de kwaliteit hoog in het vaandel: ook wat betreft het renoveren van uw kozijnen in uw huis in Tynaarlo. AABS staat voor persoonlijk contact, korte lijnen, betrouwbaar advies en flexibiliteit.

Bij AABS zijn tien vakmensen werkzaam, waarvan er heel wat kunnen werken aan de kozijnen van uw huis in Tynaarlo.

Wilt u eens wat meer informatie over kozijnen voor Tynaarlo in het algemeen of de uwe in het bijzonder, neem dan eens contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf; we helpen u graag!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland