Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Luchtdicht bouwen Assen

Als u een luchtdicht huis of pand wilt laten bouwen in Assen bent u aan het juiste adres bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij zijn een allround bouwbedrijf uit Tynaarlo, vlakbij Assen. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw en het plaatsen van kozijnen, deuren en dakkapellen. Schakelt u ons in voor een bouwproject? Dan kunt u er voor kiezen het gebouw luchtdicht te laten bouwen.

Luchtdicht bouwen in Assen voor een energiezuinig huis of pand

Waarom luchtdicht bouwen? Een luchtdicht huis of pand is zeer energiezuinig, omdat het geen tocht binnenlaat. Tevens blijft de warmte binnen, waardoor u minder hoeft te stoken. U kunt zich voorstellen dat u hierdoor flink bespaart op uw energierekening.

Het aangename klimaat in luchtdicht huis of pand creëert blijft lang “hangen”, wat extra woon- of werkcomfort creëert. We kunnen ons voorstellen dat een luchtdicht gebouw echter ook benauwend kan klinken. Niets is minder waar. Luchtdichte gebouwen worden voorzien van speciale ventilatiesystemen die gezonde lucht toevoeren.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Assen heeft ruime ervaring met luchtdicht bouwen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Assen heeft luchtdichte huizen en panden gebouwd in Assen en omstreken, en beschikt dan ook onver de nodige kennis en vakmanschap om een dergelijk project ook voor u perfect uit te voeren. Wij stellen voor uw bouwproject een team samen van gespecialiseerde en ervaren bouwers samen, en stellen de beste materialen tot hun beschikking. Alleen zo kunnen we u optimale kwaliteit bieden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, zij informeren u graag!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland