Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Passief bouwen Assen

Wilt u een passief huis of pand laten bouwen in of nabij Assen? Dan bent u aan het juiste adres bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij zijn in te schakelen voor onder andere nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw. Hierbij ligt de focus altijd op energiezuinigheid en wij zijn dankzij onze kennis en ervaring ook in staat een passief gebouw te bouwen. Ook kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van kozijnen, deuren en dakkapellen. Tevens zijn we u graag van dienst als onderhoud of renovatie nodig is.

Het voordeel van passief bouwen in Assen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Assen zit jaren in het vak. Wij hebben anno 2015 tien man in dienst. Ieder ervaren en bekwaam. Daarnaast werken we met vaste architecten en aannemers in de omgeving van Assen.

Als u een passief huis of pand laat bouwen stellen wij een team samen gespecialiseerd in isolatie en energiezuinigheid. Want bij de bouw van een passief gebouw draait het allemaal om isolatie. De warmte van de zon, van bewoners en apparaten moet binnen blijven, zodat de bewoner zo min mogelijk hoeft te stoken. Omdat u passief energie verbruikt, wordt het dan ook een passief huis genoemd. U zult begrijpen dat een passief huis goed is voor het milieu en voor uw portemonnee. Gemiddeld besparen bewoners van passieve huizen zo’n 90% op hun energiekosten. Dat is niet mis!

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Assen uw specialist in passief bouwen

Zoals gezegd wordt er bij passief bouwen vooral gekeken naar isolatie. AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Assen beschikt over hoogwaardige isolatie materialen en weet precies hoe deze moeten worden ingezet. Dit geld ook voor isolerend glas en isolerende kozijnen/dakkappellen, want ook hierin zijn wij gespecialiseerd.

 

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland