Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Passief bouwen Groningen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Groningen is gespecialiseerd in passief bouwen, oftewel energiezuinig bouwen. Naast nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw, kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van goed geïsoleerde kozijnen, deuren en dakkapellen. Ook voor onderhoud zijn we u graag van dienst. Wij zitten al jaren in het bouwvak en hebben inmiddels tien vaste bouwspecialisten in dienst. Daarnaast werken we nauw samen met ervaren architecten en aannemers in de omgeving van Groningen.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is gespecialiseerd in passief bouwen Groningen

Een passief huis of pand is zeer energiezuinig, het is als het ware passief in energieverbruik. Het houdt warmte van de zon goed vast, maar ook warmte van bewoners en apparaten. Actief stoken is niet nodig, waardoor u veel energie bespaart en dus kosten. Gemiddeld besparen bewoners van passieve gebouwen zo’n 90% op de energiekosten. Dat is flink en daarom zeker de moeite waard.

Waar ligt de focus bij passief bouwen in Groningen?

Bij het bouwen van een passief huis of pand wordt de nadruk gelegd op isolatie. Als ervaren bouwbedrijf weet AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Groningen een gebouw optimaal isolerend te maken. Wij werken met hoogwaardig isolatie materiaal, maar ook isolerend glas en isolerende kozijnen en dakkappellen. Want ook hier kunt u ons bouwbedrijf voor inschakelen.

Een passief huis moet, zoals elk huis, kunnen ademen om oude lucht naar buiten te drijven en verse lucht binnen te laten. Om te voorkomen dat er bij het ademen tocht binnenkomt en warme lucht verdwijnt worden passieve gebouwen voorzien van speciale ventilatiesystemen.

 

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland