Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Aannemer Vries

Bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf kunt u heel goed terecht voor allerlei soorten bouwwerkzaamheden. Wij werken als aannemer in Vries, Tynaarlo, Zuidlaren en de rest van het noorden van Drenthe maar ook in Groningen. Op het bedrijventerrein in Tynaarlo is ons kantoor te vinden. U kunt bij ons terecht als u een aannemer in Vries nodig hebt of in de omgeving.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is al meer dan 10 jaar een gerenommeerd bouwbedrijf wat allerlei soorten werkzaamheden kan verrichten. Als aannemer in Vries, Zuidlaren, Tynaarlo of in Groningen kunnen wij veel voor u betekenen. Wij werken aan projecten in de nieuwbouw, maar we zijn ook gespecialiseerd in verbouwingen, of in houtskeletbouw. Daarnaast kunnen we zorgen voor kozijnen, deuren, trappen... in AABS hebt u een betrouwbaar adres gevonden voor al uw bouwwerkzaamheden.

Als aannemer in Vries, of andere plaatsen in Drenthe of Groningen, kan AABS Bouw- en Timmerbedrijf veel voor u betekenen. Wij kunnen een project begeleiden vanaf de bouwtekening tot aan de afwerking. Als aannemer voor Vries of omgeving hebben wij ook uit deze buurt onze vaste onderaannemers.

Uw bouwtraject door een aannemer in Vries

Doordat AABS Bouw- en Timmerbedrijf al zo lang een betrouwbare aannemer is in Vries en omgeving met veel degelijke connecties, kunnen wij met onze betrouwbare onderaannemers een volledige bouw van het begin tot aan het eind voor u regelen. Als aannemer in Vries of omgeving houden wij tijdens de bouw nauwe contacten met onze onderaannemers, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat de bouw geen vertragingen oploopt en uw project dan ook in de juiste periode gebouwd zal worden.

Mocht u een aannemer in Vries of omgeving zoeken, neem dan gerust contact met ons op. In ons kantoor in Tynaarlo kunnen wij u op al uw vragen over bouwwerkzaamheden antwoord geven. Wij hebben ook op ons hoofdkantoor allerlei voorbeelden van steensoorten, kozijnen, dakpannen en dergelijke.

Als aannemer in Vries of de nabije omgeving kan AABS Bouw- en Timmerbedrijf allerlei bouwtrajecten voor u regelen, mede door inzet van goede onderaannemers.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland