Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Bouwbedrijf Groningen

Bij AABS bouwbedrijf voor Groningen en de kop van Drenthe kunt u altijd terecht voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie. AABS is als gerenommeerd bouwbedrijf in Groningen en in Drenthe al meer dan 10 jaar actief. AABS kiest als allround bouwbedrijf in Groningen en in Drenthe er bewust voor, niet al te groot te worden. Momenteel werken we met tien mensen in ons bedrijf. Dat levert voor u heel wat voordelen op, zoals de korte lijnen die we op die manier kunnen hanteren, het persoonlijke contact, de grote flexibiliteit en natuurlijk een betrouwbaar advies.

Bij AABS bouwbedrijf voor Groningen en Drenthe kunt u terecht voor allerlei verbouwingen aan- of rondom uw huis. We kunnen bijvoorbeeld uw keuken verbouwen, of uw badkamer. We bouwen als bouwbedrijf in Groningen en Drenthe ook regelmatig garages of een geheel splinternieuw huis. We kunnen desgewenst ook van uw garage een kantoor maken. Als u verouderde kozijnen hebt, kunnen we deze renoveren, maar we kunnen ook nieuwe kozijnen plaatsen van hout of van kunststof. AABS bouwbedrijf voor Groningen en Drenthe levert ook deuren en plaatst deze desgewenst. Er is uit een breed assortiment te kiezen, van traditionele- tot retrodeuren.

Trappen op maat bij Bouwbedrijf Groningen

Verder heeft AABS bouwbedrijf voor Groningen en Drenthe de mogelijkheid om voor u trappen op maat te maken. Deze kunnen in allerlei houtsoorten gemaakt worden, zoals vuren, grenen, meranti, merbau, eiken, essen of beuken. Ook dakkapellen worden door ons gemaakt zoals u ze wilt zien. AABS bouwbedrijf voor Groningen of Drenthe bouwt deze dakkapellen eerst in de werkplaats, daarna wordt de rest op uw dak gemaakt.

Ook voor houtskeletbouw moet u bij AABS bouwbedrijf voor Groningen en Drenthe zijn. Wij kunnen houtskeletbouw toepassen in nieuwbouw, maar ook voor aanbouw zoals voor een keuken of voor een badkamer.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is al jaren een allrounder als bouwbedrijf in Groningen of in Drenthe; als geen ander kunnen wij alles naar uw wensen bouwen.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland