Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Bouwbedrijf Tynaarlo

Al meer dan 10 jaar is AABS actief als bouwbedrijf in Tynaarlo en Zuidlaren. AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een middelgroot bouwbedrijf in Tynaarlo; een echte allrounder die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. AABS Bouw- en Timmerbedrijf kiest er bewust voor om als bouwbedrijf in Tynaarlo niet te groot te worden. Voor u als opdrachtgever levert dat duidelijke voordelen op: de lijnen blijven kort, er is altijd persoonlijk contact, u vindt een grote flexibiliteit en u krijgt natuurlijk betrouwbaar advies. Bij AABS bouwbedrijf in Tynaarlo zijn momenteel 10 mensen werkzaam.

AABS bouwbedrijf in Tynaarlo bouwt voornamelijk in de kop van Drenthe tot aan de stad Groningen. In deze omgeving hebben wij ook onze vaste onderaannemers, waar wij al jarenlang mee samenwerken.

Bouwbedrijf Tynaarlo voor verbouw en nieuwbouw

Ons bouwbedrijf in Tynaarlo is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw of renovatie. Bij de nieuwbouw kan bouwbedrijf AABS in Tynaarlo het gehele traject voor u verzorgen; van het zoeken van een architect tot het regelen van de bouw van het object. Doordat wij nauwe contacten hebben met onze onderaannemers, kunnen wij ervoor zorgen dat de nieuwbouw geen vertragingen oploopt.

Als u eens een grotere badkamer wilt, of een andere keuken, een garage of u wilt juist van uw garage een kantoor maken, kan AABS bouwbedrijf in Tynaarlo u alles uit handen nemen. Een verbouwing aan- of bij uw huis is nu eenmaal een groot project waarbij veel geregeld moet worden. Het liefst merkt u er natuurlijk zo weinig mogelijk van! AABS bouwbedrijf in Tynaarlo kan dat voor u regelen. Wij kunnen uw verbouwing vanaf de tekening tot aan de oplevering tot in de puntjes regelen. Door de goede contacten die wij hebben met u als klant, de architect en onze betrouwbare onderaannemers wordt uw verbouwing een plezier!

Bij AABS bouwbedrijf in Tynaarlo kunt u ook terecht voor nieuwe deuren en het afhangen daarvan, maar ook voor de renovatie van uw kozijnen of nieuwe; in de vorm van hout of kunststof. Daarnaast kunnen wij van veel verschillende houtsoorten trappen voor u maken. Ook voor dakkapellen bent u bij AABS bouwbedrijf in Tynaarlo aan het juiste adres!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland