Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Bouwbedrijf Zuidlaren

Maak eens kennis met AABS Bouw- en Timmerbedrijf, bouwbedrijf in Zuidlaren en Tynaarlo. Ons bedrijf werkt voornamelijk in de kop van Drenthe, richting de stad Groningen. Als bouwbedrijf in Zuidlaren kunnen we, allround als we zijn, u met van alles van dienst zijn.

Als bouwbedrijf in Zuidlaren en Tynaarlo zijn we onder meer gespecialiseerd in nieuwbouw en in renovatie of verbouw voor particulieren of voor ondernemers. AABS bouwbedrijf in Zuidlaren en Tynaarlo is ook zeer geschikt voor het maken- en plaatsen van trappen en dakkapellen, of het afhangen van deuren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor utiliteitsbouw, of het nu om uw kantoor gaat, uw winkel of uw appartementencomplex.

AABS bouwbedrijf in Zuidlaren en Tynaarlo ontvangt u graag op kantoor, waar wij u te woord kunnen staan over uw te bouwen- of te renoveren project. We kunnen u daar ook voorbeelden laten zien van bijvoorbeeld verschillende soorten steensoorten of -dakpannen, maar ook kozijnen. Natuurlijk kunt u bij ons altijd een offerte aanvragen.

Allround bouwbedrijf in Zuidlaren

Op de website van AABS bouwbedrijf in Zuidlaren en Tynaarlo kunt u aan de hand van verschillende foto's ons kantoor, ons werkterrein maar ook ons tienkoppige personeel bekijken. Daarnaast staan op de website van AABS bouwbedrijf in Zuidlaren en in Tynaarlo ook foto's van in aanbouw zijnde projecten én handige tips voor het aanvragen van bouwvergunningen en dergelijke.

AABS bouwbedrijf te Zuidlaren en Tynaarlo is lid van de Noordelijke Vereniging Burgerlijke- en Utiliteitsbouw, en is daarnaast een Erkend Leerbedrijf.

AABS bouwbedrijf in Zuidlaren en Tynaarlo kunt u gebruiken voor alle soorten bouwtrajecten, vanaf de bouwtekening tot aan de oplevering. Wij werken samen met verschillende vakkundige onderaannemers.

Als bouwbedrijf in Zuidlaren en Tynaarlo gebruiken wij vrijwel altijd vaste onderaannemers uit hetzelfde gebied. Wij hebben al jarenlang nauwe contacten met deze betrouwbare onderaannemers en weten daarom uit ervaring dat zij vakmensen zijn.

Bij AABS bouwbedrijf te Zuidlaren en Tynaarlo is uw bouwtraject dan ook in goede handen!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland