Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

kozijnen aabs bouw

Kozijnen Drenthe

Mochten de kozijnen van uw huis in Drenthe eens aan vervanging toe zijn, denk dan eens aan AABS Bouw- en Timmerbedrijf. AABS is zeer bedreven in het maken van nieuwe kozijnen voor in Drenthe, Groningen en Friesland. Daarnaast vervangen we deze kozijnen van uw huis in Drenthe vakkundig.

Wij maken de nieuwe kozijnen voor uw huis in Drenthe zo groot of zo klein als u wilt; ze worden helemaal perfect op maat gemaakt van duurzaam hout.

Als de kozijnen van uw woning in Drenthe al doorgerot zijn, is het zeker belangrijk om eens aan vervanging te denken. Rotte kozijnen in uw woonhuis in Drenthe zorgen namelijk voor tocht in huis en dan moet de kachel of de centrale verwarming weer hoger gezet worden; dat merkt u aan uw energierekening! Met de vervanging van de slechte kozijnen van uw pand in Drenthe kunt u dat mooi voorkomen. Onze vakmensen staan in ieder geval garant voor prachtige passende kozijnen voor uw huis in Drenthe.

Houten en kunststof kozijnen in Drenthe

AABS Bouw- en Timmerbedrijf kan ook heel goed zorgen voor de renovatie van de kozijnen van uw huis in Drenthe. Op die manier voorkomt u verrotting van uw hout.

Mocht u liever tot aanschaf van kunststof kozijnen voor uw huis in Drenthe overgaan, kunt u ook heel goed bij AABS terecht. In ons bedrijfspand in Tynaarlo kunt u er bijvoorbeeld al heel wat  bekijken en uitzoeken. U zult merken dat u van veel kunststof kozijnen voor uw huis in Drenthe vrijwel niet kunt zien dat het geen hout betreft.

U kunt zich door ons vrijblijvend uitvoerig laten informeren op het gebied van het renoveren van de kozijnen van uw pand in Drenthe, zodat u op uw gemak kunt bedenken welke optie bij u het beste past. Bij ons is de klant nog echt koning!

Neem gerust eens contact met ons op als u meer informatie wenst over kozijnen voor uw woning in Drenthe of als u een offerte wilt.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland