Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

kozijnen aabs bouw

Kozijnen Groningen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf kan de kozijnen van uw woning in Groningen repareren of geheel vernieuwen. AABS is een betrouwbaar, middelgroot en allround bouwbedrijf, wat al weer 12 jaar bestaat. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, ook wat betreft de kozijnen voor uw huis in Groningen. AABS kiest er bewust voor om een niet té groot bedrijf te worden en dat is voor u als klant voordelig. Op die manier houdt u namelijk altijd persoonlijk contact, we kunnen blijven werken met een grote flexibiliteit, u krijgt een betrouwbaar advies en de lijnen blijven kort. Bij AABS zijn tien vaklui werkzaam.

Wij ontvangen u heel graag in ons kantoor te Tynaarlo, waar wij u prima te woord kunnen staan als u vragen hebt over de kozijnen van uw woning in Groningen. Hier kunnen wij u ook de nodige voorbeelden laten zien van verschillende kozijnen voor uw woonhuis in Groningen.

Kozijnen plaatsen in Groningen

Bij AABS kunt u wat betreft kozijnen in Groningen alle kanten op. Wij renoveren bijvoorbeeld heel keurig uw kozijnen in Groningen. Als deze eenmaal door gaan rotten, dan krijgt u toch in huis en betaalt u veel te veel aan uw energieleverancier. Dat kan voorkomen worden!

Als u liever nieuwe kozijnen hebt in uw onderkomen te Groningen, kunnen wij voor u prachtige kozijnen voor Groningen maken, hoe klein of groot u ze ook wilt hebben. Wij vervaardigen deze allemaal in onze eigen werkplaats, dus u krijgt ze helemaal naar uw wens.

Daarnaast kunt u eventueel ook kiezen voor kunststof kozijnen voor uw pand in Groningen. Deze zorgen ervoor dat u goed geïsoleerd bent en weinig- of geen onderhoud hebt. Er zijn tegenwoordig kunststof kozijnen voor uw huis in Groningen die vrijwel niet van hout te onderscheiden zijn. Wij helpen u graag met advies over de kunststof kozijnen in Groningen en eventueel het plaatsen ervan.

Als u wat meer informatie wenst over de kozijnen van uw huis in Groningen, of u wilt een offerte, neem dan contact met ons op: we zijn u graag van dienst!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland