Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

kozijnen aabs bouw

Kozijnen Zuidlaren

Als de kozijnen van uw woning in Zuidlaren aan vervanging toe zijn, neem dan eens contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Ons bedrijf is twaalf jaar geleden opgericht en heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen- en het vervangen van kozijnen in Zuidlaren en omgeving.

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een allround, middelgroot bouwbedrijf. We kiezen er bewust voor niet al te groot te worden, zodat u als klant uw voordeel daarmee kunt doen. Bij ons zijn de lijnen namelijk erg kort, wat het communiceren gemakkelijker maakt. Daarnaast hebt u veel beter persoonlijk contact, u kunt rekenen op een grote flexibiliteit én op een betrouwbaar advies. U kunt er daarom op rekenen dat de kozijnen van uw huis in Zuidlaren in goede handen zijn!

Renovatie en nieuwe kozijnen in Zuidlaren

Als u de kozijnen van uw pand in Zuidlaren wilt laten renoveren, zullen wij u natuurlijk eerst de kosten opgeven, zodat u weet waar u aan toe bent. De kozijnen van uw huis in Zuidlaren kunt u beter niet door laten rotten, daar er dan veel tocht ontstaat. Daardoor wordt uw energierekening een stuk hoger! Wij kunnen de kozijnen van uw woning in Zuidlaren op zodanige wijze renoveren, dat u daar geen last van krijgt. Onderhoud aan uw kozijnen in Zuidlaren maakt natuurlijk uw huis ook weer meer waard.

Mochten de kozijnen van uw woonhuis in Zuidlaren al aan vernieuwing toe zijn, bent u ook bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf aan het juiste adres. Wij maken de kozijnen voor Zuidlaren helemaal op maat in onze werkplaats, zodat u niet aan standaardmaten bent gebonden. Mocht u liever onderhoudsvrije kozijnen voor uw huis in Zuidlaren aanschaffen, kunnen wij u ook helpen aan kunststof kozijnen. In ons bedrijf in Tynaarlo kunt u alle voorbeelden bekijken van het assortiment wat we bieden.

U kunt voor meer informatie over kozijnen voor uw woning in Zuidlaren altijd contact met ons opnemen; we helpen u graag verder.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland